Enel Distributie Banat SA - Sucursala, Deva

4 Păreri
Enel Distributie Banat SA - Sucursala
Strada George Enescu 39
330020 Deva
Hunedoara
*Acest sediu a fost semnalat ca fiind inactiv.

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J20/224/2002
CIF
14504601

Firme similare în apropiere

 1. Strada Mihai Viteazu Nr. 12
    Deva
 2. Calea Zarandului Nr. 166
  330059  Deva
 3. Strada Livezilor Nr. 14
  330154  Deva
 4. Strada Santierului 1
    Deva
 5. Dj 687 Nr. 2
  331130  Hunedoara
 6. B-Dul. Dacia Nr. 7, Ap. 8
  331013  Hunedoara
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere

Păreri

bataie de joc

cu mai mult de 6 luni în urmă

mi-am depus actele ptr reinoirea contractului pe 22 noi 2013 si mi s-a spus ca in 2 sapt imi va veni prin posta contractul nou (am schimbat doar numele de familie) si nici in zi de azi nu am primit noul contract.i-am contactat si mi s-a raspuns plictisit sa mai astept ca au fost sarbatorile de iarna...eu am nevoie urgent de noul contract!!! RUSINE. RUSINE. RUSINE.
#bataie de joc

Andras Iosif
multumiri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Va multumim pentru promptitudinea cu acre ati debransat sediul UDMR petrosani. Intr-adevar, consumul nostru de 1kwh pe luna putea duce ENEL la faliment, in timp ce garantia de 500 RON intre timp a produs mai multe dobanzi decat consumul nostru ope un an. FELICITARI! MAi bine cautati mismasurile momarlanesti cu consumatorii de aceeasi etnie , care au ramas la fel ca pe vremea IREH. Am int6arziat cu depunerea actelor pentru prelungirea contracctulu de furnizare, deoarece este o munca de sisif sa le obtii. RAIASCA BIROCRATIA capitalista. NOROC BUN!
#furnizare

Bataie de jos

cu mai mult de 6 luni în urmă

Doua saptamani sunt de cand aproape zilnic se opreste curentul. Numai azi, de 3 ori, si inca nu este gata ziua. In zadar am incercat sa sun pentru o explicatie, asta in cazul in care exista una. Daca am sta undeva in varf de munte, s-ar mai explica, dar eu una pentru un oras ca Deva, am pretentii mai mari de atat. Sunt foarte curioasa cat mai rezista laptopul, televizorul si celelalte n aparate conectate la curent
#pana curent#deva

Colceag Mirela
ENel

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Ma "lovesc" de ei prin natura serviciului.Locuitorii din zona lor de acoperire se plang mereu de caderi de tensiune electrica.
## energie electrica# enel